FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Escaperooms en een break-in room

Het klooster van Corsendonk herbergt 3 bijzondere kamers.

Hoe zien onze kamers eruit?
De kamers zijn mooi ontworpen en brengen je in een bepaalde sfeer. Geen enkele kamer is eng en wekt op geen enkel moment angst op. Een kamer beschikt minimum over 20m2. Er is continu een begeleider aanwezig en deze kan op elk moment de in en uitgang handmatig openen. Er zijn luiken voorzien die kunnen open gezet worden voor extra verluchting, zonder de spelsfeer te verminderen.
In de kamers ga je niet van slot naar slot maar kan je meerdere zaken tegelijkertijd proberen op te lossen. De opdracht is wel om alles samen te brengen om alzo de code te ontdekken. De nadruk in onze kamers ligt vooral op doe-opdrachten en doe-puzzels. Daarnaast kan je het denkvermogen en teamwerk niet uitsluiten.

Vanaf welke leeftijd mag je in de escape room?
De escape rooms zijn geschikt voor personen ouder dan 14 jaar.
De break-in room is geschikt vanaf 7 jaar en blijft een uitdaging voor elke leeftijd.

Er zijn 4 formules mogelijk:
– 60 minuten Escaperoom ‘De Barak’: Minimum 4 pers tot maximaal 8 personen.
– 60 minuten Escaperoom ‘De Ronde Tafel’: Minimum 4 pers tot maximaal 8 personen.
– 60 minuten Break-in room ‘Schatkamer’: Minimum 4 pers tot maximaal 8 personen.
– 90 minuten een unieke formule ‘De SPECIAL’, Escaperoom + Break-in room: Minimum 4 pers tot maximaal 16 personen.

Algemene voorwaarden:
Scroll op deze pagina helemaal tot onderaan, na de uitleg van de kamers.

Reserveren:
– Voor op een zaterdag of zondag kan online.
– Voor op een weekdag kan enkel via mail of telefonisch contact.
– Escaperoom in combinatie met bijvoorbeeld een adventure. Dan hoef je geen kamer(s) online te boeken. Stuur ons een mail en wij regelen het voor jullie.

 

Ga terug naar het overzicht

De Barak (escaperoom)

Stap in de voetsporen van Indiana Jones en ga op avontuur. In het bos staat een oude verlaten barak, u waant zich in een oude mijnschacht waar alle technologie is verdwenen. Dit is de laatste plaats waar Indiana Jones is gezien. Na het vinden van de schat is hij kunnen ontsnappen, maar om u te helpen heeft hij zijn hoofd gegraveerd op de muur.

De Ronde Tafel (escaperoom)

In het rijke historische verleden van het klooster van Corsendonk werd vermelding gemaakt van een geheim plek. Hier vonden ontmoetingen plaats van 6 hoge priesters. Deze plek is nu terug gevonden en kan betreden worden. Het is een duistere ruimte, gelegen achteraan op het eerder verlaten domein. Centraal in de kamer staat een grote ronde tafel waar de namen van de leden in gegraveerd zijn. Een archeologisch stenen voorwerp van 98kg is misschien wel de spil van het verhaal.

De Schatkamer (break-in room)

Stap binnen in een oud klooster en voel de religieuze aanwezigheid. U wordt ontvangen in een eerste ruimte waar u door middel van doe-raadsels de code moet vinden om de traliedeur naar de echte schatkamer te kunnen openen. In de zwaar beveiligde schatkamer worden alle gouden relikwieën en religieuze attributen bewaard. Deze kamer is verduisterd en voorzien van een vernuftig alarmsysteem met laserstralen. Probeer deze te ontwijken en zoveel mogelijk goud uit de kamer te stelen. Maar pas op, de tijd loopt…zorg dat je niemand van uw teamleden in de kamer moet achterlaten…

De Special van 90 minuten
(Escaperoom én Break-in room)

Deze special is een combinatie van een escaperoom en break-in room. U start in een escaperoom die maximaal 60 minuten duurt. Dan heeft u nog minimum 30 minuten in de break-in room om de klus zo goed mogelijk te klaren. Bent u eerder uit de escaperoom, dan heeft u dus meer tijd om in te breken. Dus meer kans op een beter eindresultaat! Deze special is mogelijk tot 16 pers. Dit wil zeggen, de groep wordt opgesplitst in 2 teams van elk 8 pers die tegelijkertijd, maar wel apart, elk een escaperoom doen. Daarna gaat de hele groep te samen naar de lazerkamer in de break-in room. De escapetijd van de traagste groep telt voor de resterende tijd om in te breken in de break-in room.

Algemene voorwaarden

  • Reserveren op een zaterdag of zondag kan online.
  • Reserveren op een weekdag kan enkel via mail of telefonisch contact.
  • Annuleren is kosteloos tot 24 uur vóór aanvang. Bij annulering binnen 24 uur of een no-show brengen wij het totale bedrag in rekening.
  • Annuleren kan enkel via het mailadres info@supportcorsendonk.be.
  • Enkel de rechtbanken van het arrondissement Turnhout zijn bevoegd om kennis te nemen van gelijk welk geschil welke oorsprong vindt in deze overeenkomst.
Corsendonk Support