FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Escaperooms en een break-in room

Voor een uitdagende maar vooral leuke escaperoom in Turnhout, Antwerpen, moet u bij Support Corsendonk in Oud-Turnhout zijn. Wij beschikken namelijk over een eigen domein: de Priorij Corsendonk. Deze prachtige locatie straalt sfeer en authenticiteit uit, en leent zich hiervoor perfect voor een mysterieuze escaperoom als teambuilding. Lukt het u om te ontsnappen?

Bent u op zoek naar een uitdagende escaperoom?

Neem contact op

Hoe ziet onze escaperoom eruit?

Het klooster van Corsendonk herbergt drie bijzondere kamers. De escaperooms zijn mooi ontworpen en brengen u in een bepaalde sfeer. Geen enkele kamer is eng en wekt op geen enkel moment angst op. Elke kamer is minimaal 20m² groot. Er is continu een begeleider aanwezig en deze kan op elk moment de in- en uitgang handmatig openen. Er zijn luiken voorzien die geopend kunnen worden voor extra verluchting, zonder de spelsfeer te verminderen. Zo creëren we een ideale sfeer in de kamers en kan iedereen een leuke groepsactiviteit beleven.

Teambuilding met een twist

In de escaperoom gaat u niet van slot naar slot, maar kunt meerdere zaken tegelijkertijd proberen op te lossen. De opdracht is wel om alles samen te brengen om zo de code te ontdekken. De nadruk in onze kamers ligt vooral op doe-opdrachten en doe-puzzels. Daarnaast kunt u het denkvermogen en teamwerk niet uitsluiten. Al deze aspecten samen, maakt een escaperoom de ideale activiteit voor een teambuilding. Bovendien kunnen wij ook een escaperoom uitdenken die u op een eigen locatie kunt spelen. Zo kunt u de ideale teambuilding op eigen locatie organiseren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een verplaatsing.

Onze formules

De escaperooms zijn geschikt voor personen ouder dan 14 jaar. De break-in room is geschikt vanaf 7 jaar, maar blijft wel een uitdaging voor elke leeftijd. We beschikken over drie escaperooms die u kunt reserveren voor een teambuilding, vrijgezellen, of nog een andere gelegenheid. Met onze kamers zijn er vier verschillende formules mogelijk:

  • Escaperoom ‘De Barak’: Minimum 4, maximaal 8 personen. Ca. 60 min.
  • Escaperoom ‘De Ronde Tafel’: Minimum 4, maximaal 8 personen. Ca. 60 min.
  • Break-in room ‘Schatkamer’: Minimum 4, maximaal 8 personen. Ca. 60 min.
  • ‘De SPECIAL’: Escaperoom + break-in room: Minimum 4, maximaal 16 personen. Ca. 90 min.

Reserveer tijdig uw activiteit

Wanneer u een escaperoom wilt reserveren voor een teambuilding in het weekend, kunt u dat eenvoudig online boeken. Wanneer u op een weekdag wilt komen, vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen via 0032 (0)14/420 300 of een e-mail te sturen naar info@supportcorsendonk.be. Wanneer u voor uw teambuilding niet alleen een escaperoom wilt vastleggen, maar bijvoorbeeld ook een adventure, stuur dan ook een e-mail, en wij regelen het voor u.

De Barak (escaperoom)

Stap in de voetsporen van Indiana Jones en ga op avontuur. In het bos staat een oude verlaten barak, u waant zich in een oude mijnschacht waar alle technologie is verdwenen. Dit is de laatste plaats waar Indiana Jones is gezien. Na het vinden van de schat is hij kunnen ontsnappen, maar om u te helpen heeft hij zijn hoofd gegraveerd op de muur.

De Ronde Tafel (escaperoom)

In het rijke historische verleden van het klooster van Corsendonk werd vermelding gemaakt van een geheim plek. Hier vonden ontmoetingen plaats van 6 hoge priesters. Deze plek is nu terug gevonden en kan betreden worden. Het is een duistere ruimte, gelegen achteraan op het eerder verlaten domein. Centraal in de kamer staat een grote ronde tafel waar de namen van de leden in gegraveerd zijn. Een archeologisch stenen voorwerp van 98kg is misschien wel de spil van het verhaal.

De Schatkamer (break-in room)

Stap binnen in een oud klooster en voel de religieuze aanwezigheid. U wordt ontvangen in een eerste ruimte waar u door middel van doe-raadsels de code moet vinden om de traliedeur naar de echte schatkamer te kunnen openen. In de zwaar beveiligde schatkamer worden alle gouden relikwieën en religieuze attributen bewaard. Deze kamer is verduisterd en voorzien van een vernuftig alarmsysteem met laserstralen. Probeer deze te ontwijken en zoveel mogelijk goud uit de kamer te stelen. Maar pas op, de tijd loopt…zorg dat je niemand van uw teamleden in de kamer moet achterlaten…

De Special van 90 minuten
(Escaperoom én Break-in room)

Deze special is een combinatie van een escaperoom en break-in room. U start in een escaperoom die maximaal 60 minuten duurt. Dan heeft u nog minimum 30 minuten in de break-in room om de klus zo goed mogelijk te klaren. Bent u eerder uit de escaperoom, dan heeft u dus meer tijd om in te breken. Dus meer kans op een beter eindresultaat! Deze special is mogelijk tot 16 pers. Dit wil zeggen, de groep wordt opgesplitst in 2 teams van elk 8 pers die tegelijkertijd, maar wel apart, elk een escaperoom doen. Daarna gaat de hele groep te samen naar de lazerkamer in de break-in room. De escapetijd van de traagste groep telt voor de resterende tijd om in te breken in de break-in room.

Algemene voorwaarden

  • Reserveren op een zaterdag of zondag kan online.
  • Reserveren op een weekdag kan enkel via mail of telefonisch contact.
  • Annuleren is kosteloos tot 24 uur vóór aanvang. Bij annulering binnen 24 uur of een no-show brengen wij het totale bedrag in rekening.
  • Annuleren kan enkel via het mailadres info@supportcorsendonk.be.
  • Enkel de rechtbanken van het arrondissement Turnhout zijn bevoegd om kennis te nemen van gelijk welk geschil welke oorsprong vindt in deze overeenkomst.
Corsendonk Support