FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Domino Chain Reaction
Een schitterend domino spektakel

Onze bouwers hebben zich helemaal gesmeten in een uniek project van 350000 stenen. Ook dit kan uw project worden mee gebouwd door uw deelnemers. Een dominoworkshop wordt meer en meer gevraagd. Support heeft met zijn 15 jaar ervaring diverse formules uitgewerkt. U stelt zich waarschijnlijk de vraag of dit voor iedereen wel even leuk is? Contacteer ons en wij leggen je graag uit hoe het beleefd wordt en wij dit aanpakken. Wat er ook gebeurt, de apotheose met muziek is een absoluut spektakel voor iedereen!

Teambuilding Arrangement

U bent van harte uitgenodigd voor een gratis kennismaking van een gloednieuw teambuilding concept ‘CodeX’ op locatie in de Olmense Zoo. Deze is tot stand gekomen in samenwerking met de Olmense Zoo en Corsendonk Support. Het arrangement is een combinatie van fun & teamwork in het groen en wordt verfijnd met een culinaire toets.

Dinsdag 26 maart

www.olmensezoo.be/events

Een interessant trend opgemerkt in 2018

Wat zoeken klanten eigenlijk om een teamdag interessant te maken voor werknemers en de werkgever?

Uit een studie van de ‘teamcoaching’-programma’s onder leiding van Support Corsendonk in 2018 kwam tot uiting dat de meeste klanten kozen voor een volgende samenstelling van een dagprogramma:

een halve dag interactieve workshop rond een thema op maat uitgewerkt.

een halve dag een teambuildingactiviteit. Al dan niet met een link naar de workshop.

Deze formule met een serieus gedeelte en een luchtiger gedeelte werd met veel succes onthaald. Niet alleen bij de klanten maar ook bij de 800 deelnemers die dit hebben ervaren en mee-gemaakt.

Vandaar het aanbod opnieuw gepresenteerd:

  • Een dagprogramma op maat
  • Een in-take gesprek rond de doelstellingen
  • Een gepersonaliseerd programma
  • 2 professionele begeleiders

Prijs : 1850,00 euro,

Exclusief food & beverage & hotelaccomodatie, BTW

Support brengt zijn expertise naar het buitenland

De nieuwe dimensie en aanpak van Support vindt zijn weg ook over de grenzen! Support heeft als onderdeel van een trainingsprogramma voor de Europese Gemeenschap in Trier een praktische pakket van opdrachten samengesteld en begeleidt met één rode draad: “communicatie” over verschillende departementen heen. Het Support onderdeel laat toe via de beleving en de emoties van de deelnemers een verankering te maken met het totaal trainingsprogramma. De reacties van de deelnemers op de aanpak waren zeer positief. Meerdere sessies volgen vanaf eind augustus.

Support naar Apeldoorn voor een communicatieopdracht

Support was te gast bij een klant dat de communicatie binnen het bedrijf een nieuwe dimensie wil geven. Een ‘communicatie’-opdracht werd uitgewerkt waarbij 60 deelnemers, in 1 uur tijd, te samen naar 1 doel moesten werken. Geen sinecure maar wel een beklijvende ervaring.

Support naar Berck sur Mer in Frankrijk met zijn nieuwste concept ‘The Reality Experience’.

In het kader van een vorming werd Support gevraagd een oefening te presenteren waarbij enkel een degelijke communicatie en een goede samenwerking leiden tot een succesverhaal. Het concept ‘The Reality Experience’ werd gekneed tot een stevige opdracht waarin alle nodige ingrediënten werden verwerkt. Deze oefening bracht veel leerpunten naar boven én de deelnemers hebben er tegelijkertijd echt van genoten. Zo probeert Support altijd leren en fun (lees een fijne uitdaging) te combineren.