FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Nieuw in ons aanbod:
Popart Schilderij

Een perfect en uniek geschenk voor de feestdagen.
Jouw kunstwerk door u geschilderd onder deskundige begeleiding of volledig door ons atelier gemaakt.

  • Als viering voor een collega
  • Als activiteit op een vrijgezellenfeestje
  • Samen met het gezin een mooi kunstwerk maken
  • Als cadeau op de trouwdag zelf met de aanwezigen, tijdens de fotosessie van het trouwkoppel
  • Je kleinkind door jullie zelf geschilderd
  • Jouw team in de verf gezet, met jouw teamkleuren

Lees meer informatie.

Plezante activiteit met jouw bubbel!

Bubbel Run
Voor gezinnen, maar ook voor vrienden en andere groepjes

In dit 2 uur durend programma beleeft u:

  • 4 zoek-opdrachten in de prachtige tuinen van het klooster,
  • 1 speciale opdracht in de ondergrondse gangen van het klooster,
  • 3 leuke doe-opdrachten buiten in de tuin,
  • een spannend finalespel in de schatkamer van het oude klooster,

Dit programma wordt alleen georganiseerd te Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout.

Jullie krijgen 100 minuten de tijd om tijdens de zoektocht en de opdrachten zo veel mogelijk punten te verdienen. Als slot is er een spectaculair finalespel in de schatkamer van het oude klooster. Hier krijgen jullie nog eens 15 minuten de tijd om extra punten verdienen.
Voor meer informatie, stuur ons een email.

Er is ook een 3 uur durende Bubbel Run.

Een daguitstap met het personeel is fiscaal aftrekbaar.

Hoe zit het met de btw?
De btw op de gemaakte kosten voor de teambuildingactiviteit of het personeelsuitstapje is aftrekbaar op voorwaarde dat alle personeelsleden er aan deel kunnen nemen. In een dergelijk geval is er immers sprake van een zogenaamd ‘collectief sociaal voordeel’ en hierop aanvaardt de btw- administratie de volledige aftrek van de btw. Cateringkosten zijn aftrekbaar tot 69 procent. Meer informatie kan u terugvinden op de website van carbofisc.

Aangepast teambuildingsprogramma voor werknemers die thuiswerken of ‘tele’-werken

Uit een bevraging bij 2000 leidinggevenden blijkt dat thuiswerken zeer positief wordt ingeschat. Maar ook werd opgemerkt dat hun personeelsleden vrezen voor een negatief effect op de band met collega’s! (artikel HLN 4 juni 2020)

Support biedt een programma aan waarin deze band met de collega’s terug versterkt wordt.

Wij maken gebruik van teamopdrachten die een simulatie zijn van ‘het nieuwe tele’-werken. Feedbackmomenten maken deel uit van het programma. Op deze manier creëer je momenten die een gemakkelijke aanzet geven tot overleg tussen deelnemers. Linken worden gelegd naar het werkelijke beroepsleven. Zowel betreffende persoonlijke ervaringen als groepsafspraken en hoe dit kan verbeterd worden, kunnen aan bod komen.

2 specialisten in indoor en outdoor begeleiden dit programma.

De herlanceringsprijs voor 1 dag is 1950 € voor het programma en de begeleiding (exclusief locatie en catering)

Teambuilding in tijden van Corona, vanaf 8 juli

We hebben terug toelating gekregen van de overheid om activiteiten te plannen.

We organiseren zo veel mogelijk in open lucht. Onze eigen locatie te Priorij Corsendonk is alvast een perfect domein met veel mogelijkheden. Een tuin van 6 hectare groot met verschillende overdekte ruimtes in geval van slecht weer. Uiteraard kunnen we elke locatie bekijken en zijn we overtuigd van een perfecte oplossing te kunnen bieden.

Wij werken in groepjes van maximaal 10 personen. Wij nemen ook de nodige maatregelen betreffende veiligheid. Zo zijn onder andere een aantal opdrachten geschrapt, anderen bijgestuurd en nieuwe opdrachten Corona-proof ontwikkeld.

De organisatie van uw programma kan op voorhand volledig worden doorgesproken ten einde ook aan uw veiligheidsnormen te voldoen.

Catering is vanaf 1 juli toegelaten tot 50 personen. Dit maakt dat we vanaf deze datum ook grotere groepen kunnen ontvangen indien u ook catering wenst.

2019 Pakawi park en Support Corsendonk slaan de handen in elkaar

Na een absoluut vruchtbaar jaar met mooie programma’s en een hele reeks tevreden klanten werd besloten om dit gegeven uit te bouwen. Er werd flink geïnvesteerd in programma’s gericht op fun en teamwork in het Pakawipark in de breedste zin van het woord.  Een reeks programma’s werden getuned op het park en er werden ook nieuwe programma’s ontwikkeld. Uitzonderlijk en uniek is het ‘Geheim van Pakawi’. Enkel mogelijk na sluitingsuur én in combinatie met een diner.

Lees meer

Vanaf 2020: NIEUWE DINNER MYSTERIES
Diefstal-diner of moord-diner, interactief top-entertainment.

Onze experts schreven dé nieuwe moord ‘De Veiling’. Daarnaast werd een nieuw luik toegevoegd zoals onder andere het diefstal-diner ‘Het Recept’. Dit alles wordt volledig en alleen door professionele acteurs gebracht!
De laatste hand wordt ook gelegd aan een gloednieuw concept dat spoedig zal worden voorgesteld: Wat is het? Stel u voor, u wordt uitgenodigd op een feest op een zeer bijzondere locatie … maar uw hele gezelschap staat voor een gesloten poort. Tot er plots iemand verschijnt … Bent u getriggerd, laat ons dan iets weten en wij vertellen u graag iets meer.

Lees meer

Kerstsfeer te Priorij Corsendonk
Support zorgt voor gezelligheid, inkleding en animatie

Priorij Corsendonk heeft een prachtige Open Gaanderij die wij omtoveren tot een zeer sfeervolle plaats waar u uw aperitief kan organiseren. U kan dit zelfs combineren met een workshop of animatie. Zoals bijvoorbeeld een glasblazerij waar u uw eigen Kerstbal kan blazen of een bierproeverij of een bezoek aan de schatkamer. Laat het ons weten en wij werken het voor u uit!

Domino Chain Reaction
Een schitterend domino spektakel

Onze bouwers hebben zich helemaal gesmeten in een uniek project van 350000 stenen. Ook dit kan uw project worden mee gebouwd door uw deelnemers. Een dominoworkshop wordt meer en meer gevraagd. Support heeft met zijn 15 jaar ervaring diverse formules uitgewerkt. U stelt zich waarschijnlijk de vraag of dit voor iedereen wel even leuk is? Contacteer ons en wij leggen je graag uit hoe het beleefd wordt en wij dit aanpakken. Wat er ook gebeurt, de apotheose met muziek is een absoluut spektakel voor iedereen!

Support brengt zijn expertise naar het buitenland

De nieuwe dimensie en aanpak van Support vindt zijn weg ook over de grenzen! Support heeft als onderdeel van een trainingsprogramma voor de Europese Gemeenschap in Trier een praktische pakket van opdrachten samengesteld en begeleidt met één rode draad: “communicatie” over verschillende departementen heen. Het Support onderdeel laat toe via de beleving en de emoties van de deelnemers een verankering te maken met het totaal trainingsprogramma. De reacties van de deelnemers op de aanpak waren zeer positief. Meerdere sessies volgen vanaf eind augustus.

Support naar Apeldoorn voor een communicatieopdracht

Support was te gast bij een klant dat de communicatie binnen het bedrijf een nieuwe dimensie wil geven. Een ‘communicatie’-opdracht werd uitgewerkt waarbij 60 deelnemers, in 1 uur tijd, te samen naar 1 doel moesten werken. Geen sinecure maar wel een beklijvende ervaring.

Support naar Berck sur Mer in Frankrijk met zijn nieuwste concept ‘The Reality Experience’.

In het kader van een vorming werd Support gevraagd een oefening te presenteren waarbij enkel een degelijke communicatie en een goede samenwerking leiden tot een succesverhaal. Het concept ‘The Reality Experience’ werd gekneed tot een stevige opdracht waarin alle nodige ingrediënten werden verwerkt. Deze oefening bracht veel leerpunten naar boven én de deelnemers hebben er tegelijkertijd echt van genoten. Zo probeert Support altijd leren en fun (lees een fijne uitdaging) te combineren.