FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Spel Zonder Grenzen als teambuilding

Het Spel Zonder Grenzen is een teambuilding waar landen tegen elkaar strijden, en was jarenlang razend populair op televisie. Support Corsendonk uit Oud-Turnhout heeft hier een eigen variant op gemaakt, waardoor u in drie tot vier uur het spel speelt. Bent u benieuwd naar de inhoud van het spel? Vraag in dat geval vandaag nog naar de mogelijkheden voor uw groep.

Waarom niet Spel Zonder Grenzen als teambuildingactiviteit proberen?

Neem contact op

Het Spel Zonder Grenzen vereist op verschillende vlakken teambuilding

In tegenstelling tot het televisieprogramma, wordt er geen estafettespel georganiseerd bij onze teambuilding met Het Spel Zonder Grenzen. Ons Spel Zonder Grenzen bestaat uit diverse opdrachten waar teams moeten samenwerken, een eigen strategie kunnen ontwikkelen en creatief zijn. Iedereen is dus continu bezig. Belangrijk is dat iedereen kan deelnemen bij alle opdrachten. Het samen bedenken en uitvoeren van een opdracht is belangrijker dan de fysieke kracht. Bij elke opdracht zijn steeds verschillende teams parallel aan de slag. Dit zorgt voor de nodige dosis competitie. Een Spel Zonder Grenzen zonder joker bestaat niet. Elk team heeft een joker en kan deze een keer inzetten en zo een dubbele score behalen. Wij hebben een pakket wat we heel graag voorstellen maar er zijn meer mogelijkheden. Maak uw wensen kenbaar en wij stellen de perfecte teambuilding voor u samen.

Met wat voor gezelschap voert u het spel uit?

Van collega’s tot aan vrijgezellengroepen en van 6 tot aan 600 personen. Met hoeveel personen en wat voor gezelschap wilt u een teambuilding organiseren met het Spel Zonder Grenzen? Laat het ons weten en wij stellen voor u een persoonlijk pakket samen, volledig afgestemd op uw groepsgrootte en wensen.

Ga terug naar het overzicht

Laat uw activiteit personaliseren

Competitie, teamwork, actie en plezier staan centraal tijdens de teambuilding Spel Zonder Grenzen. Laat u niet afleiden door anderen en probeer zo snel mogelijk het spel als winnaar af te sluiten. Neem contact met ons op om de details van uw gezelschap door te geven. Zo kunnen wij deze leuke groepsactiviteit volledig afstellen op uw ensemble.

Corsendonk Support