FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

VR-games in Turnhout

Bij de VR-games van Support Corsendonk in Oud-Turnhout is het hele team van de teambuilding actief betrokken. Wij organiseren al een aantal jaren een teambuilding in de vorm van een virtual reality escaperoom. Deze VR escaperoom is ideaal om als teambuilding te doen, doordat er goed samengewerkt moet worden. Onze VR-games zitten tevens zo in mekaar dat ze ook op verplaatsing gespeeld kunnen worden.

Waarom niet eens VR-games uitproberen?

Neem contact op

VR-games waar iedereen bij betrokken wordt

“Excalibur, the mystery” is onze eerste eigen productie en bestaat uit zes puzzelkamers en een live finale. De escaperoom is een mix van high-end virtual reality in combinatie met reality puzzels die u bij wijze van teambuilding kunt oplossen. De VR escaperoom heeft een sterk verhaal met een high-end afwerking. De VR-games kunnen gespeeld worden in teams van vier tot zes personen, met meerdere teams tegelijk. De speeltijd voor de volledige virtual reality escaperoom kan zorgen voor een ideale teambuilding van 1,5u tot 2u. De VR escaperoom is heel flexibel in opzet en kan op verplaatsing gespeeld worden mits de aanwezigheid van vast internet. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een virtual reality escaperoom van maar drie kamers te spelen of uw team opsplitsen in een teambuilding met proeven van telkens 15 min. Onze VR-games zijn inzetbaar tijdens een teambuildingevent, een diner, een receptie, een avondfeest of zelfs een familiedag.

De opzet van de virtual reality escaperoom

De VR-games kunnen in verschillende teams gespeeld worden. Tijdens het teamevent beschikt elk team over een VR-bril met een gekoppeld TV-scherm, een teleport-zone, en een spelkoffer. In de spelkoffer is een gesloten vak waar de rots in zit en het zwaard. De code hiervan kan men enkel bekomen door de virtuele reis te maken in het kasteel. Een persoon draagt de bril en iedereen kijkt mee via het gekoppelde TV-scherm. Deze VR-games zijn ideaal om in grote groepen te spelen.

De opdracht

De uitdaging is om fysiek het zwaard ‘Excalibur’ uit de rots te halen. U start in de inkomhal van een machtig groot kasteel. Van hieruit kunt u zes VR escaperooms binnengaan. In elke kamer gaat u op zoek naar een sleutel. U zal ook zaken tegenkomen die u enkel kan oplossen door doe-puzzels uit uw spelkoffer op te lossen. Doordat er een samenwerking nodig is tussen de reële en virtual reality-wereld is het noodzakelijk om tijdens de teambuilding goed samen te werken om elke kamer succesvol te verlaten. Als alle kamers zijn opgelost gebeurt er iets magisch … Een zevende deur komt tevoorschijn. Ga binnen in deze virtual reality escaperoom en u zal zo uiteindelijk de koffer kunnen openen waar u het zwaard zult aantreffen, verankerd in een rots. Uw laatste opdracht kan beginnen…

Boek onze VR als teambuilding

Door onze VR escaperoom te boeken als leuke groepsactiviteit voor een teambuilding, kunt u als team dichter naar elkaar toegroeien. Het handige aan onze VR-games is dat ze heel makkelijk op verplaatsing gespeeld kunnen worden, zodat u op uw eigen bedrijfsterrein kunt proberen ontsnappen uit elke virtual reality escaperoom. Neem contact met ons op om onze geweldige virtual reality teambuilding te boeken.

Corsendonk Support