FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Moorddiners (exclusieve formats met acteurs)

Moord-diner ‘Sylvain De Vocht’
Heb je zin om voor één avond Hercule Poirot te zijn en het enige echte, originele moorddiner “Murder Event” van Murder Inc. mee te maken?

Stel U voor …

De heer Sylvain De Vocht, een rijke gierigaard, werd vermoord. Vreemd genoeg had hij tijdens zijn laatste dagen reeds het vermoeden dat hij zou vermoord worden. Excentriek als hij was, verbindt hij daarom zijn erfenis aan een wedstrijd… enkel degene die zijn moordenaar vindt krijgt zijn ganse fortuin!

Iedereen die baat heeft bij de opening en lezing van dit eigenaardige testament, wordt door zijn notaris uitgenodigd. Naast uw gasten blijken ook de wettelijke erfgenamen van Sylvain de Vocht aanwezig te zijn. U maakt kennis met zijn toch wel ouderwetse huishoudster, zijn ietwat louche zakenpartner met zijn echtgenote, zijn neef (of liever nicht…), …

Tijdens de loop van het diner krijgen de gasten beetje bij beetje een duidelijker beeld van de onderlinge relaties in deze bizarre familie. De erfgenamen leggen met veel overtuiging hun alibi op tafel en proberen vooral de andere erfgenamen in een slecht daglicht te plaatsen.

U ondervraagt, U observeert, U waant zich een echte Hercule Poirot!

Tot plots … een tweede moord gebeurt …

Wie is de moordenaar? En waarom? Daarvoor zal u moeten aanwezig zijn bij de opening van het testament.

 

Moord-diner ‘De Boekvoorstelling MURDER SHE WROTE’
Exclusieve boekvoorstelling met een bloederig randje …

Angela Moortgat, de bekende detectiveschrijfster, heeft U uitgenodigd op de exclusieve voorstelling van haar nieuwe boek “Murder Inc.” U zal persoonlijk door de charmante schrijfster worden ontvangen en vergast worden op een heerlijk diner.

Al tijdens het aperitief leert U samen met uw gasten een aantal andere aanwezige figuren kennen. Dirk Van Severen, de zelfzekere uitgever van Angela zal zeker zijn zegje wel doen. Ook de spirituele Ewoud Selderslaghs is aanwezig, vreemd genoeg de echtgenoot van de klassevolle schrijfster. En zelfs de niet uitgenodigde Valérie Slegers, “die hard” fan van Angela komt opduiken. Een bont allegaartje …

De schrijfster is nog maar net begonnen aan de voorstelling van haar boek als plots inspecteur Jean Villard binnenvalt. Hij legt de voorstelling stil. Er is een moord gebeurd! En iedereen aanwezig is verdacht! Niemand mag de zaal verlaten …

U zit plots midden in een moordonderzoek en probeert mee de dader van deze vreselijke moord te ontmaskeren. Bent u zeker dat uw collega’s geen schuld treft?

Door een onverwachte plotwending blijkt niets wat het lijkt…blijkbaar kan u echt niemand vertrouwen.

Wie is de dader? En waarom?

Om dit te weten te komen zal je aanwezig moeten zijn op de voorstelling van het nieuwe boek van Angela Moortgat!

Ga terug naar het overzicht

Murder Event is het moorddiner met acht acteurs. Dit kan tot een 88 tal gasten ( 8 tafels) Uitbreiding kan tot maximum een 100 tal gasten ( 10 tafels) 

Murder She Wrote is met vijf acteurs. Dit kan tot een 50 tal gasten ( 5 tafels). Uitbreiding kan tot maximum een 60 tal gasten ( 6 tafels )

Corsendonk Support