FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Businessgame: The Reality Experience

Het business-spel van Support Corsendonk in Oud-Turnhout is een leerrijk businessgame voor een grote groep, maar kan ook ingezet worden als onderdeel van coaching of een opleiding. Het is een business-spel waar mensen kansen krijgen om te experimenteren met andere manieren van gedrag, communicatie en vaardigheden. Men ziet direct de impact en krijgt rechtstreeks feedback. Reflectiemomenten zijn voorzien en worden gefaciliteerd door onszelf of coachen. Deze businessgame voor een grote groep is zeer kneedbaar en dus in samenspraak volledig te organiseren volgens uw wensen.

Waarom niet een business-spel organiseren voor een grote groep?

Neem contact op

Een business-spel waar u iets uit kunt leren

In het business-spel The Reality Experience worden effectief handelingen uitgevoerd. Het is een echt teamevent waar alles wat er gebeurt, ook werkelijk voelbaar is. Het ‘ervaren’ maakt dingen bespreekbaar en dan kan men er ook uit leren. Er zijn een aantal onderwerpen die vaker voorkomen in een grote groep tijdens onze businessgame:

  • Teamwerk
  • Leidinggeven
  • Feedback geven
  • Communiceren

3 verschillende taken

Het business-spel bestaat uit drie verschillende taken die u om beurten kunt uitvoeren:

  • Collega’s aansturen vanuit uw office:

U beschikt over een beeldscherm en een ingenieus softwaresysteem. U heeft zicht op het actieveld en kunt al uw spelers volgen. Verder krijgt u allerlei opdrachten en informatie binnen via uw beeldscherm.

  • Instructies verwerken en uitvoeren:

U verplaatst zich in het actieveld met een GPS. U ontvangt de opdrachten van uw office dat u aanstuurt via een walkietalkie of GSM.

  • Opdrachten uitvoeren:

U krijgt een lijst met opdrachten. Deze opdrachten zijn van allerlei pluimage en u kan hier heel creatief mee aan de slag.

Door de verschillende rollen te ervaren, kunt u alles leren en krijgt u alle informatie mee.

Praktische informatie

Wanneer u dit businessgame wilt organiseren voor een grote groep moet u beschikken over een zaal waar elk team zijn ‘office’ krijgt toegewezen. Elk team heeft een laptop, tv-scherm, GPS en walkietalkies. Dit business-spel kan het hele jaar door georganiseerd worden en kan zelfs op een eigen locatie gespeeld worden. Het enige wat u nodig heeft is internet. Wanneer u met een grote groep bent, is dit businessgame ideaal als teambuilding. U kunt met tot wel 120 personen spelen. Afhankelijk van de grote van de groep is de speeltijd van dit businessgame 3 uur tot een volledige dag. Bent u geïnteresseerd in nog meer leuke groepsactiviteiten om in teamverband te spelen? Bekijk dan zeker ook eens ons Spel Zonder Grenzen.

Organiseer het beste coachingmoment

Met dit business-spel heeft u niet enkel plezier, maar leert u uw collega’s beter kennen en kunt u dit als soort van teambuilding gebruiken. Wat nog meer is, is dat u ook gecoacht wordt en uw werknemers zich ontwikkelen, wat uw bedrijf alleen maar ten goede komt. Neem contact met ons op om het fijne te bespreken en laat deze ervaring volledig op u afkomen.

Corsendonk Support