FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Een juiste locatie voor uw event

Op elke locatie kan een programma worden uitgewerkt.
Toch is het belangrijk om de juiste locatie te kiezen in functie van uw event.

Priorij Corsendonk, exclusief gebruik van domein voor eventorganisator Support Corsendonk

Grootste troef : ALLES GEORGANISEERD OP 1 PLAATS: meeting, catering, feest, actief programma, overnachting.
Ons eigen domein is gelegen in Oud-Turnhout. Namelijk de tuinen van klooster Priorij Corsendonk. Een prachtig gerenoveerd klooster wat nu dienst doet als hotel voor 170 gasten en congrescentrum. Een uitgebreide infrastructuur werd in de tuin geïntegreerd zodanig dat het geen pretpark is maar een natuurlijke prachtige omgeving voor eender welk event. Een hoog touwenparcours werd geïntegreerd in de tuinen. Verder zijn er hindernisparcoursen, een ondergronds gangenstelsel, geheime kamers enz … Kortom een bijzondere plek om een event te organiseren.

IN DE KIJKER : Colonie 7 gelegen in Merksplas, Het beste van de Kempen op één plek
Meet, eat en teambuilding
Eén locatie, zoveel mogelijkheden. Uw event, vergadering, receptie bij Colonie 7. Colonie 7 is niet enkel vanbuiten een prachtig gebouw, ook binnenin huizen er tal van polyvalente ruimtes. De overdekte open schuren bieden ook vele mogelijkheden gedurende het hele jaar door. Colonie 7 bouwt momenteel volop aan de verdere uitbouw, in alle aspecten. Het totaalconcept zal in 2023 uitbreiden met een 40-tal hotelkamers en meerdere meetingrooms.

Een gevoel van ongedwongen lekker eten in een fantastische setting, daar kunnen wij voor zorgen. De gerechten op de menukaart zijn (h)eerlijk, streekgebonden en mooi van combinatie. Een rustiek en authentiek concept om te slapen midden in de natuur? Colonie 7 biedt gastenkamers aan waar de authenticiteit behouden is. De omgeving maakt de ligging van de B&B alleen maar meer de moeite waard. Geniet van de rust!

Andere locaties

Support werkt in de Benelux. Of het nu in het groen is, in een stad of een industriële site … alles behoort tot de mogelijkheden. Nog andere mogelijkheden waar we programma’s organiseren:  een attractiepark, een steengroeve in niemandsland, het strand, een oude fabriekshal, een sporthal.

We geven u alvast enkele locaties mee waar we regelmatig en graag mee samenwerken voor zowel teambuilding-activiteiten al dan niet in combinatie met een meeting, en catering:

Verder ook Château-Ferme de Provondval, Dolce La hulpe, Salons Waerboom, Orshof, Golden Tulp, Van Der Valk Beveren, Alden Biezen, …
In Nederland werken we vaak samen met Ruwenberg Hotel, gelegen net onder ‘s-Hertogenbosch.

Wij hebben een nauwe samenwerking met een bureau dat gespecialiseerd is, in het zoeken van een geschikte locatie exclusief voor uw gezelschap. De grootte van de groep maakt niet uit.

Op uw eigen bedrijf

Van het moment u ruimte heeft kunnen wij aan de slag. Een stuk grasveld, een hal of een zaal … Laat het ons weten en wij werken het voor u uit.

Corsendonk Support