FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Een juiste locatie voor uw event

Op elke locatie kan een programma worden uitgewerkt.
Toch is het belangrijk om de juiste locatie te kiezen in functie van uw event.

Pakawi Park in de Kempen … een bijzondere locatie om een fantastisch event te beleven

Dit is de nieuwe naam van de Olmense Zoo. Een mooie upgrading van het park maakt deze plek wel heel uniek. ALLES OP 1 LOCATIE: Een goede ligging, een prachtige evenementenzaal ‘Karibu’, kwalitatieve catering en meetingroom. En daarbij ook nog uiteraard een dierenpark als decor. Support Corsendonk als partner voor de fun/teambuilding en businessgames ontwikkelde er allerlei creatieve en inspirerende programma’s waarbij het dierenpark in werd verwerkt. Op 26 maart 2019 was de aftrap met een gratis kennismaking met ons nieuwste game: CodeX. Een superstart die heel wat te weeg heeft gebracht!

Eigen domein Priorij Corsendonk

Grootste troef : ALLES GEORGANISEERD OP 1 PLAATS: meeting, catering, feest, actief programma, overnachting.
Ons eigen domein is gelegen in Oud-Turnhout. Namelijk de tuinen van klooster Priorij Corsendonk. Een prachtig gerenoveerd klooster wat nu dienst doet als hotel voor 170 gasten en congrescentrum. Een uitgebreide infrastructuur werd in de tuin geïntegreerd zodanig dat het geen pretpark is maar een natuurlijke prachtige omgeving voor eender welk event. Een hoog touwenparcours werd geïntegreerd in de tuinen. Verder zijn er hindernisparcoursen, een ondergronds gangenstelsel, geheime kamers enz … Kortom een bijzondere plek om een event te organiseren.

Watt17 en Witti Group samen met Support als vaste partner

Support Corsendonk werkte creaties/concepten uit op de mijnsite in Heusden-Zolder.
De mijnsite in Heusden-Zolder heeft zowiezo een aparte uitstraling met Watt17 als de meest gebruikte evenementenhal. Het is een unieke locatie met veel mogelijkheden. Een ‘black box’ die volledig kneedbaar is in aankleding en waar zowel uw activiteit als uw feest kan plaatsvinden. De ruime zaal boven in de centrale en de omringde andere gebouwen zijn perfect inzetbaar voor allerlei events. U heeft wensen, maak het kenbaar en wij zoeken het voor u uit.

 Het ‘Arsenaal Lazarus’ is perfect gelegen locatie in Mechelen

U zoekt iets tussen Brussel en Antwerpen voor maximaal 100 personen. Parkinggelegenheid op de ring is vlakbij en ook via openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar. Via een bruggetje over de Dijle komt u meteen terecht in de Kruidtuin, de groene long van Mechelen. Ideaal bij mooi weer om hier gebruik van te maken. Deze locatie leent zich dus perfect om een teamevent te organiseren. Wat betreft catering is er een mooi aanbod gaande van een eenvoudige broodjeslunch tot een BBQ of buffet. Gezien deze locatie zich bevindt onder de schouwburg kan een extra meetingroom zeker bekeken worden.

De Roesthoef in Arendonk is al meer dan 15 jaar een vaste locatie voor Support

Support Corsendonk lanceerde als eerste in Vlaanderen Teambuilding en games op de boerderij. De Roesthoef is tot op heden nog steeds een ‘gewone’ boerderij zoals we die altijd gekend hebben. En dat heeft absoluut zijn charme. Geen grote geautomatiseerde machines maar wel een 15 tal Brabantse trekpaarden, koeien, kalveren, kippen, kalkoenen, een ezel en uiteraard kippen en konijnen. De boer en zijn vrouw hebben een ‘kok’-opleiding genoten en serveren u schitterende Kempische kost. Een leuk activiteitenprogramma en een goeie gezonde maaltijd … wat wil je nog meer?

Andere locaties

Verder kan een stad kan ook een perfect decor zijn voor een event. Een industriële site behoort ook tot de mogelijkheden. Nog andere mogelijkheden waar we programma’s organiseren:  een attractiepark, een steengroeve in niemandsland, het strand, een oude fabriekshal, een sporthal.

We geven u alvast enkele locaties mee: Château-Ferme de Provondval, Dolce La hulpe, Ol Fosse D’outh, Salons Waerboom, Orshof, Domein Martinus, Golden Tulp, Van Der Valk Beveren, Alden Biezen, …

Wij werken samen met collega’s die zich bezig houden met het zoeken van een geschikte locatie exclusief voor uw gezelschap. De grootte van de groep maakt niet uit.

Op uw eigen bedrijf

Van het moment u ruimte heeft kunnen wij aan de slag. Een stuk grasveld, een hal of een zaal … Laat het ons weten en wij werken het voor u uit.