Locaties

Een juiste locatie voor uw event

Op elke locatie kan een programma worden uitgewerkt.
Toch is het belangrijk om de juiste locatie te kiezen in functie van uw event.

NIEUW! Olmense Zoo

Support Corsendonk lanceert in 2019 een totaal nieuw teambuilldingconcept in de Olmense Zoo.

Een goed ligging, een prachtige evenementenzaal ‘Karibu’, kwalitatieve catering op alle niveau, En daarbij uiteraard een dierentuin. Dit decor inspireerde Support Corsendonk enorm om er iets totaal nieuw te creëren en te ontwikkelen. U mag er zeker van zijn dat Support zal uitpakken met deze locatie in 2019 met een compleet nieuw teambuildingconceptconcept! In maart 2019 zal er een try out georganiseerd worden waar u gratis naar toe kan komen om het zelf te ervaren. Wenst u uitgenodigd te worden dan ontvangen wij graag een email.

Eigen domein

Ons eigen domein is gelegen in Oud-Turnhout. Namelijk de tuinen van klooster Priorij Corsendonk. Een prachtig gerenoveerd klooster wat nu dienst doet als hotel voor 170 gasten en congrescentrum. Een uitgebreide infrastructuur werd in de tuin geïntegreerd zodanig dat het geen pretpark is maar een natuurlijke prachtige omgeving voor eender welk event.

 

 

Watt17 met Support als vaste partner

Support Corsendonk werkte creaties/concepten uit op de mijnsite in Heusden-Zolder.
De mijnsite in Heusden -Zolder heeft zowiezo een aparte uitstraling. Watt17 de meest gebruikte evenementenhal. Het is een unieke locatie met veel mogelijkheden. Een ‘black box’ die volledig kneedbaar is in aankleding en waar zowel uw activiteit als uw feest kan plaatsvinden. De ruime zaal boven in de centrale, de omringde andere gebouwen en de domeinen er rond zijn allemaal inzetbaar volgens uw wensen.

De Roesthoef in Arendonk is al meer dan 10 jaar een vaste locatie voor Support

Support Corsendonk lanceerde als eerste in Vlaanderen Teambuilding en games op de boerderij. De Roesthoef is tot op heden nog steeds een ‘gewone’ boerderij zoals we die altijd gekend hebben. En dat heeft absoluut zijn charme. Geen grote geautomatiseerde machines maar wel een 15 tal Brabantse trekpaarden, koeien, kalveren, kippen, kalkoenen, een ezel en uiteraard kippen en konijnen. De boer en zijn vrouw hebben een ‘kok’-opleiding genoten en serveren u schitterende Kempische kost. Een leuk activiteitenprogramma en een goeie gezonde maaltijd … wat wil je nog meer?

Andere locaties

Verder kan een stad kan ook een perfect decor zijn voor een event. Een industriële site behoort ook tot de mogelijkheden. Nog andere mogelijkheden waar we programma’s organiseren:  een attractiepark, een steengroeve in niemandsland, het strand, een oude fabriekshal, een sporthal.

We geven u alvast enkele locaties mee: Château-Ferme de Provondval, Dolce La hulpe, Ol Fosse D’outh, Salons Waerboom, Orshof, Domein Martinus, Golden Tulip, Van Der Valk Beveren, ’t Arsenaal Mechelen, …

Op uw eigen bedrijf

Van het moment u ruimte heeft kunnen wij aan de slag. Een stuk grasveld, een hal of een zaal … Laat het ons weten en wij werken het voor u uit.