FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Teambuilding in België

Support Corsendonk ontwikkelt en brengt al meer dan 25 jaar concepten voor een professionele en actieve teambuilding of workshop in heel België. De aanpak van een programma wordt door u bepaald. Met of zonder reflectie is uw keuze. Onze begeleiders faciliteren de gesprekken. Wij noemen onszelf inspiratoren die teams helpen om zaken te ontdekken of te leren over henzelf, anderen en het team. Onze programma’s worden gedragen door een verhaal. Er wordt altijd een uitdaging gepresenteerd die niet gemakkelijk is maar wel haalbaar. Het is aan de teams om ervoor te gaan.

Wilt u een teambuilding organiseren in België?

Neem contact op

Teambuilding in België: keuze uit vele opties

Beslist u om ons in te schakelen voor uw teambuilding? Ons aanbod is zeer gevarieerd en ongelimiteerd. U kunt kiezen voor een actieve teambuilding, maar ook voor een leerzame workshop. Ons aanbod omvat onder andere:

Op de afbeeldingen hieronder vindt u meer info over onze activiteiten voor een actieve teambuilding of een leerrijke workshop.

moord diner

Onze actieve teambuilding is mogelijk in heel België

Wij denken verschillende concepten uit om uw actieve teambuilding volledig naar uw wens te maken. Wij beschikken over onze eigen locatie, Priorij Corsendonk, een prachtig klooster dat is gelegen in Oud-Turnhout. Op ons domein van maar liefst zes hectare groot kunt u genieten van een actieve teambuilding. Bij slecht weer kunt u gebruikmaken van het klooster. Wij zijn actief in de gehele Benelux en hebben leuke groepsactiviteiten ontwikkeld die eender waar kunnen worden gerealiseerd. Wat alvast goed is om te weten, is dat locaties in België die over veel groen beschikken of aan de kust liggen, vaak geschikt zijn voor een actieve teambuilding. Zo kunt u uw teambuilding op een eigen locatie doen en hoeft u zich geen zorgen te maken over verplaatsingen.

Teambuilding is ook geschikt als dagje uit

De activiteiten of workshops voor teambuilding die wij organiseren, zijn niet alleen geschikt voor grote groepen. Ook mensen die op zoek zijn naar een teambuilding ter gelegenheid van een vrijgezellenfeestje, een familiedag of gewoonweg een dagje uit met vrienden, zijn bij ons van harte welkom. Bij ons is het zelfs mogelijk om uw dag te personaliseren. Geef het ons zeker aan wanneer u specifieke wensen heeft, dan bekijken wij wat de mogelijkheden zijn.

Bel voor het maken van een reservering

Wilt u graag een reservering maken voor een inspirerende teambuilding? Bel dan gerust naar 0032(0)14/420 300 of vul het contactformulier in. Ook wanneer u nog vragen heeft over ons aanbod, kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen voor een spannende en actieve teambuilding of workshop.

Corsendonk Support