<div id="sticky-top"> </div><div id="sticky-placeholder"> </div>

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Team

Creatief, professioneel en gepassioneerd

Support Corsendonk wordt geleid door een team van 3 medewerkers. Even voorstellen van links naar rechts:
Christophe Kox, al 15 jaar een vaste waarde. Hij zorgt voor prijsoffertes, planning en de organisatie
Tinne Thielemans, reeds 17 jaar bij Support. Zij staat in voor de facturatie, samenwerkingscontracten en de coördinatie van de events
Mark Van Bergen als oprichter 20 jaar in het vak, creatief projectontwikkelaar, research en docent groepsdynamica

Al naar gelang de aard en omvang van de projecten doen we beroep op ons team. Ondertussen is een ploeg van 20 medewerkers bijeengebracht die bijna wekelijks actief zijn en dit heel het jaar door. De meesten onder ons zijn reeds 10 jaar actief betrokken. Maar we zoeken continu goede medewerkers. Het belangrijkste uitgangspunt om bij Support Corsendonk te werken is

Het profiel van een goede begeleider:
Respect voor elke deelnemer, kunnen luisteren, flexibel kunnen omgaan met opdrachten in functie van het team en doel, orde en netheid hebben voor materialen

Vorming van begeleiding:
De kennis van de producten wordt aangeleerd. Ook alles wat betreft veiligheid! Support Corsendonk organiseert voor haar medewerkers opleidingen en bijscholingen over persoonlijkheidsprofielen, groepsdynamica, werken met teams, leiderschapsstijlen enz … Dit alles om kennis en bagage uit te breiden en ze zo te helpen om goede debriefings met inhoud te kunnen geven aan de deelnemers.

Visie

Leren kan op veel manieren. Wij vertrekken vanuit de beleving.
… woorden zeggen veel. Iets beleven vaak veel meer …
Ons aanbod is als een kist vol tools waaruit wij putten om programma’s vorm te geven. Onze uitdaging is om de juiste tools te kiezen en ze op de juiste manier aan te bieden.
Wij geloven dat het rendement en de betrokkenheid van mensen in een groep groter is als men een bepaalde vrijheid heeft. Geef ruimte om creatief te zijn en wij garanderen u altijd een positief resultaat. Dit is dan ook onze manier van werken.
Leren is één zaak, plezier beleven een evenzeer belangrijke factor. Vandaar onze continue zoektocht naar het ontwerpen en brengen van originele producten waar beiden aanwezig zijn.

Support Corsendonk investeert in 2 zaken:
– Het ontwikkelen van producten/tools
– Het begeleiden en brengen van een goed programma

… doe waar je goed in bent en laat de rest aan anderen over … Wij blijven gefocust op onze core business. Voor al de rest, zoals catering, overnachting, sound & light … doen we beroep op vaste partners, elk expert in zijn vak.

We blijven investeren in nieuwe producten en concepten. Elk product moet:onderbouwd zijn, kwalitatief zijn, innovatief zijn, duurzaam zijn, onderscheidendzijn

We krijgen van onze klanten veel goede feedback over de manier van begeleiden. Wij  blijven dan ook investeren in opleiding van onze begeleiding.

Bedrijf

Corsendonk Support werd opgericht in 1997.

Corsendonk Support groeit, niet in omvang maar in de diepte. Onze sterktes krijgen dan ook onze prioritaire aandacht.

Corsendonk Support