FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Schilderen als teambuilding

Een workshop schilderen staat bij ons al meer dan 25 jaar op de planning als teambuilding. Het uitgangspunt van Support Corsendonk uit Oud-Turnhout is steeds om mensen te helpen en te inspireren om zelf een kunstwerk te maken. Wij hebben verschillende methodes en tools ontwikkeld, zodanig dat het voor iedereen mogelijk is om iets uniek te creëren.

Waarom niet een teambuildingactiviteit organiseren door samen te schilderen?

Neem contact op

Creatief aan de slag tijdens schilderen als teambuilding

Tijdens de workshop schilderen kunt u een eigen grafisch ontwerp maken of een creatief concept door ons laten ontwikkelen voor uw teambuilding. U werkt met uw collega’s te allen tijde naar een eindresultaat toe dat gezien mag worden. In een workshop schilderen van zo’n anderhalf tot twee uur, maken u en uw collega’s een waar kunstwerk en genieten jullie van een leuke groepsactiviteit. Een workshop schilderen is ontspannend en eens iets helemaal anders dan bijvoorbeeld de bekende escaperooms. Op het einde worden alle schilderdoeken samengebracht en het totale beeld wordt zichtbaar. Dit is steeds een verrassende en spannende apotheose.

Kijk met een tevreden blik terug op de workshop

Na een geslaagde workshop schilderen die de teambuilding bevordert, wordt het tijd om na te denken wat u gaat doen met het mooie eindproduct. U kunt het gebruiken als decoratie voor in het bedrijf, als cadeau voor een vriend of vriendin, de mogelijkheden zijn oneindig. U kunt deze workshop schilderen ook volgen als teambuilding tijdens een vrijgezellenavond of tijdens het huwelijksfeest zelf en dan heeft u ook meteen een geschenk voor het echtpaar. Wij hebben verschillende methodes en tools ontwikkelt, zodanig dat het voor iedereen mogelijk is om iets uniek te creëren.

Boek vandaag nog uw workshop

Wilt u als teambuilding een workshop schilderen boeken bij Support Corsendonk? Bel dan naar 0032(0)14/420 300 of vul het contactformulier in. Wij horen graag uit hoeveel personen uw gezelschap bestaat en of er speciale wensen zijn voor de workshop. De workshop is geschikt voor groepen van zes personen tot wel 500. U laat ons uiteraard ook het best weten wanneer u de workshop wilt laten doorgaan. U kunt er zeker van zijn dat schilderen leuk is om te doen als teambuilding!

Speedpainting:

U levert ons een afbeelding of symbool of tekst aan. Dit komt op elk doek uiteindelijk altijd mooi tevoorschijn. Maar daarnaast is er veel vrijheid.

De deelnemers worden begeleid om heel creatief en als kunstenaars iets uniek te creëren.

Met ontwerp:

U geeft ons wat informatie en wij maken op voorhand een ontwerp. De deelnemers gaan schilderen onder onze deskundige begeleiding dit ontwerp op doek schilderen.

Tot 400 personen mogelijk.

Popart schilderen:

Geïnspireerd door kleur, vorm en vaak bekende artiesten maken we een eigen kunstwerk. Dit is onbeperkt in creativiteit. Wij zorgen voor al het nodige om u uw werk te laten realiseren. Dit kan als particulier, bedrijfsbericht of als vereniging en op eender welke gelegenheid worden ingezet.

Corsendonk Support