FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

De geheime kamers van Corsendonk

Escape rooms en een break-in room

Het klooster van Corsendonk herbergt 3 geheime kamers. Deze kamers zijn geen klassiekers. Je werkt niet van slot naar slot maar kan veel onderdelen tegelijkertijd aanpakken. Kwestie is om het verhaal te vinden en zo de weg te vinden naar buiten of naar binnen! Het is evenveel denken als doen. En dat doen is voor velen een leuke meerwaarde.

Er zijn 4 formules mogelijk:
1. 60 minuten Escaperoom ‘Barak’: Minimum 4 pers tot maximaal 8 personen.
2. 60 minuten Escaperoom ‘De Ronde Tafel’: Minimum 4 pers tot maximaal 8 personen.
3. 60 minuten Break-in room ‘Schatkamer’: Minimum 4 pers tot maximaal 8 personen.
4. 90 minuten SPECIAL, Escaperoom en Break-in room: Minimum 4 pers tot maximaal 16 personen.

Bekijk wat resultaten op onze facebook.

De Barak (escaperoom)

Stap in de voetsporen van Indiana Jones en ga op avontuur. In het bos staat een oude verlaten barak, u waant zich in een oude mijnschacht waar alle technologie is verdwenen. Dit is de laatste plaats waar Indiana Jones is gezien. Na het vinden van de schat is hij kunnen ontsnappen, maar om u te helpen heeft hij zijn hoofd gegraveerd op de muur.

De Ronde Tafel (escaperoom)

In het rijke historische verleden van het klooster van Corsendonk werd vermelding gemaakt van een geheim plek. Hier vonden ontmoetingen plaats van 6 hoge priesters. Deze plek is nu terug gevonden en kan betreden worden. Het is een duistere ruimte, gelegen achteraan op het eerder verlaten domein. Centraal in de kamer staat een grote ronde tafel waar de namen van de leden in gegraveerd zijn. Een archeologisch stenen voorwerp van 98kg is misschien wel de spil van het verhaal.

De Schatkamer (break-in room)

Stap binnen in een oud klooster en voel de religieuze aanwezigheid. In een beveiligde kamer worden de gouden relikwieën en religieuze attributen bewaard. Deze kamer is volledig duister en voorzien van een vernuftig alarmsysteem met laserstralen. Probeer deze te ontwijken en zoveel mogelijk goud uit de kamer te stelen. Maar pas op, de tijd loopt…zorg dat je niemand van uw teamleden in de kamer moet achterlaten…

Special (escaperoom + break-in room)

De volle 90 minuten spelplezier gegarandeerd.
Deze special is een combinatie van een escaperoom en break-in room. U start in een escaperoom die maximaal 60 minuten duurt. Dan heeft u nog minimum 30 minuten in de break-in room om de klus zo goed mogelijk te klaren. Bent u eerder uit de escaperoom, dan heeft u dus meer tijd om in te breken. Dus meer kans op een beter eindresultaat!
Deze special is mogelijk tot 16 pers. Dit wil zeggen, de groep wordt opgesplitst in 2 teams van elk 8 pers die tegelijkertijd, maar wel apart, elk een escaperoom doen. Daarna gaat de hele groep te samen naar de break-in room. De escapetijd van de traagste groep telt voor de resterende tijd in de break-in room.

 

 

Search


Sort by
Ascending Descending
  • List view