FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Domino-rollercoaster of Domino Chain Reaction

Zeg het met domino steentjes…
U bouwt alles zelf of wij werken een thema uit!

Domino-rollercoaster
Een heel populaire formule is de domino rollercoaster. spektakel gegarandeerd. Wij voorzien bouwplatformen van +/- 2,5m op 2,5m op tafelhoogte. Onze professionals demonstreren bouwtechnieken en helpen daar waar nodig. Vaak wordt gewerkt rond een ‘woord’, logo’ of thema. DE deelnemers mogen hier creatief mee omgaan. Wel wegen wij na afloop direct het aantal omgevallen dominostenen. Wie wordt de winnaar : de origineelste, het team dat de meeste stenen kon laten omgaan in 1 keer, … u kiest. Wij organiseren het voor u.

Tijdsduur: 1 tot 2 uur (kan ook in een doorschuifsysteem waarbij de bouwtijd 30min wordt. Dit is de minimumtijd om iets mooi te bouwen.
Aantal: Niet bepaald

Bekijk alvast ons demofilmpje!

Domino Chain Reaction
Met domino steentjes iets bouwen is absoluut creatief en communicatief. Een ideale manier trouwens om een verhaal te vertellen of om een boodschap mee te geven. Ideaal voor grote groepen. De groep wordt verdeeld en men gaat aan de slag in verschillende projecten (velden). Uiteraard zullen alle projecten met elkaar verbonden worden. Onder begeleiding van een passend muziekje wordt de domino run gelanceerd. Een uiterst spannende finale.

Wij beschikken zowel over een team van begeleiders die de deelnemers bijstaan in technieken als een team van bouwspecialisten. Het is aan u de keuze om de deelnemers vrij te laten of een ontwerp door ons te laten uittekenen wat door ons al gedeeltelijk wordt uitgetekend en klaargezet. De deelnemers werken het dan verder af. Zo gebeurt het vaak als afsluiter van een meeting.

Een goed grondoppervlak is een basisvereiste! Met deze kleine domino steentjes kunnen grootse projecten neergezet worden. Dit door te werken met grote velden met teksten en technieken, het bouwen van muren, 3D-structuren en dit alles in thema en aangepaste kleuren.

U mag er van uit gaan dat er continu domino steentjes zullen vallen … en dit maakt het extra spannend. Tot nog toe waren al onze realisaties bijzonder verrassend en succesvol. Wij kijken alvast uit om samen met u een mooie domino run te kunnen realiseren.

Tijdsduur: 1 tot 2 uur, afhankelijk van het opzet
Aantal: 10 tot 2000 personen

Ga terug naar het overzicht

Corsendonk Support