Domino run

Workshop Domino

Zeg het met domino steentjes…
U bouwt alles zelf of wij werken een thema uit, bouwen het frame en de deelnemers werken het af!

 

Met domino steentjes iets bouwen is absoluut creatief en communicatief. Een ideale manier trouwens om een verhaal te vertellen of om een boodschap mee te geven. Ideaal voor grote groepen. Een domino workshop kan bijna overal worden georganiseerd.

De groep wordt in verschillende teams verdeeld en ze gaan aan de slag met de domino. Elk team werkt aan zijn project. Uiteraard zullen alle projecten met elkaar verbonden worden. Onder begeleiding van een passend muziekje wordt de domino run dan gelanceerd. Een uiterst spannende finale.

Wij beschikken zowel over een team van begeleiders die de deelnemers bijstaan in technieken als een team van bouwspecialisten. Het is aan u de keuze om de deelnemers vrij te laten of een ontwerp door ons te laten uittekenen wat door ons al gedeeltelijk wordt uitgetekend en klaargezet. De deelnemers werken het dan verder af. Zo gebeurt het vaak als afsluiter van een meeting.

Het aantal deelnemers speelt geen rol. Een goed grondoppervlak is een basisvereiste! Met deze kleine domino steentjes kunnen grootse projecten neergezet worden. Dit door te werken met grote velden met teksten en technieken, het bouwen van muren, 3D-structuren en dit alles in thema en aangepaste kleuren.

U mag er van uit gaan dat er continu domino steentjes zullen vallen … en dit maakt het extra spannend. Tot nog toe waren al onze realisaties bijzonder verrassend en succesvol. Wij kijken alvast uit om samen met u een mooie domino run te kunnen realiseren.

 

Tijdsduur: 1 tot 2 uur, afhankelijk van het opzet
Aantal: 10 tot 2000 personen