Bake off ‘Steak’
Opzet:
Alles begint met een goed stuk vlees, zijnde een kwaliteitsstuk van 350 gram per team. Zeg maar +/- 5cm dik en groot genoeg om met uw hele team op het einde te degusteren, weliswaar na uw presentatie aan de chefkok.
Dit alles gebeurt in de gezonde buitenlucht, maar wel onder een mooie open tent.
Elk team heeft zijn eigen werktafel, basis-ingrediënten en de nodige materialen om mee te werken. Materialen zoals een vuur, bakpan, stoofpotje, messen, snijplanken, ovenwanten enz …
Teams zullen in een voorafgaande ‘’tasting’-proef strijden om punten te verzamelen. Hiermee kunnen zij extra producten kopen in ons voedingswinkeltje.
Scores worden gegeven op:
- de bereiding van de steak
- de saus
- het verhaal van uw bereidingswijze
- de presentatie op uw bord
Waar kan je dit organiseren:
Dit format kan op elke locatie worden georganiseerd. Enkel ruimte nodig voor plaatsen van een tent.
Tijdsduur: +/- 2,5 uur
Aantal: tot 80 personen, Meer kan op aanvraag