FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Teambuilding

Mooie locaties

Unieke ervaring

Leuke groepsactiviteiten

Bent u op zoek naar leuke en actieve groepsactiviteiten? Deze vindt u bij Corsendonk Support. Onze onderneming in Oud-Turnhoud werd in 1997 opgericht en is sindsdien heel wat scholen, verenigingen, bedrijven, families en gemeenten van dienst geweest voor actieve en originele activiteiten voor teambuilding. Wij ontwikkelen professionele teambuildingconcepten, waarbij u als klant ook inspraak krijgt. U merkt het al, wij hanteren steeds een persoonlijke aanpak bij de organisatie van leuke, actieve groepsactiviteiten. Ons aanbod aan leuke groepsactiviteiten is zeer uitgebreid, waardoor wij iedereen een activiteit kunnen voorstellen die zeker in de smaak valt. Komt u binnenkort bij ons in regio Turnhout langs voor een actieve en originele workshop of teambuilding?

Leuke en actieve groepsactiviteiten: keuze uit verschillende mogelijkheden

Bij Corsendonk Support treft u een zeer uiteenlopend aanbod aan leuke, originele en actieve groepsactiviteiten. Tijdens een workshop of originele en actieve teambuilding bij ons in Turnhout staat samenwerken altijd centraal. We geven u een greep uit ons aanbod:

  • Geheime kamers: lukt het u om meer dan 14 kilo goud uit de schatkamer te halen zonder dat een vernuftig alarmsysteem u detecteert? Het klooster zit vol geheimen en het is aan u om deze geheimen te ontrafelen. Ontsnapt u op tijd uit de escape room?
  • Treasure Hunting: ga als team op schattenjacht! U bepaalt zelf hoe lang het spel mag duren en hoe moeilijk dit mag zijn. Denk bijvoorbeeld aan een fotozoektocht, een konijnenjacht met reuzekatapulten of een oriëntatiezoektocht met een enigma.
  • Farm Challenge: voer op een boerderij de leukste boerenactiviteiten uit, zoals koemelktransport, ringsteken, strobaalstapelen en een huifkartocht.

 

Heeft u zelf een opdracht of een boodschap die centraal moet staan tijdens de groepsactiviteit? Dan geven wij daar graag gehoor aan. Wij organiseren namelijk ook gepersonaliseerde activiteiten en bespreken graag met u de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een op maat gemaakte workshop of actieve, originele teambuilding in Turnhout.

Voor verschillende doelgroepen

Onze leuke en actieve groepsactiviteiten zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Zo zijn onze activiteiten zeer geschikt als bedrijfsuitje, maar ook als u een familiedag of vrijgezellenfeest wilt organiseren. Of wat dacht u van een spannend vrijgezellenfeest? Bij Corsendonk Support bent u overigens niet alleen overdag welkom voor het ondernemen van leuke groepsactiviteiten. Ook ’s avonds zijn er mogelijkheden om actieve groepsactiviteiten te organiseren. Deze zijn bijvoorbeeld heel geschikt als u een diner of een lange vergadering op een leuke manier wilt afsluiten. Weet u al aan welke workshop of actieve, originele teambuilding u wilt deelnemen bij ons in Turnhout? Laat het ons dan zeker weten!

Contacteer ons voor meer informatie

Bent u al enige tijd op zoek naar een creatief en flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van leuke en actieve groepsactiviteiten? Op de gepassioneerde medewerkers van Corsendonk Support uit Oud-Turnhout kunt u rekenen voor een interessante workshop of actieve, originele teambuilding! Het samenwerken tussen uw medewerkers wordt met behulp van onze activiteiten versterkt. Wij horen graag wat uw wensen zijn en bespreken met u de mogelijkheden. Voor meer informatie over onze groepsactiviteiten belt u naar 0032(0)14/420 300. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in, wij staan u graag te woord.

CONTACTGEGEVENS

Corsendonk 5a
2360 Oud-Turnhout
België
T: 0032 (0)14/420 300
E: info@supportcorsendonk.be

Contact

Support Corsendonk

Corsendonk 5a
2360 Oud-Turnhout
België
T: 003214420300
E: info@supportcorsendonk.be
Corsendonk Support