FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Teambuilding

Mooie locaties

Unieke ervaring

Leuke groepsactiviteiten

Bent u op zoek naar leuke en actieve groepsactiviteiten waarbij samenwerken centraal staat? Deze groepsactiviteiten vindt u bij Corsendonk Support. Onze onderneming werd in 1997 opgericht en is sindsdien heel wat scholen, verenigingen, bedrijven, families en gemeenten van dienst geweest. Wij ontwikkelen professionele teambuildingconcepten, waarbij u als klant ook inspraak krijgt. U merkt het al, wij hanteren steeds een persoonlijke aanpak bij de organisatie van leuke actieve groepsactiviteiten. Ons aanbod aan leuke groepsactiviteiten is zeer uitgebreid, waardoor wij iedereen een activiteit kunnen voorstellen die in de smaak zal vallen. Welke activiteiten komt u binnenkort bij ons uitproberen?

Leuke actieve groepsactiviteiten: keuze uit verschillende mogelijkheden

Bij Corsendonk Support treft u een zeer uiteenlopend aanbod aan originele activiteiten. Wat deze activiteiten echter gemeen hebben, is dat samenwerken steeds centraal staat. We doen een greep uit ons aanbod:

  • Geheime kamers: Lukt het u om meer dan 14 kilo goud uit de schatkamer te halen, zonder dat een vernuftig alarmsysteem u onderschept? Het klooster zit vol geheimen en het is aan u om deze geheimen te ontrafelen. Gaat u op tijd uit de escape room geraken?
  • Treasure Hunting: Ga als team op schattenjacht! U bepaalt zelf hoe lang het spel mag duren en hoe moeilijk deze mag zijn. Denk bijvoorbeeld aan een fotozoektocht, een konijnenjacht met reuze katapulten of een oriëntatiezoektocht met een enigma.
  • Farm Challenge: Voer op een boerderij de leukste boerenactiviteiten uit, zoals koemelktransport, ringsteken, strobaalstapelen en een huiftocht.

Heeft u zelf een opdracht of een boodschap die centraal moet staan tijdens de groepsactiviteit? Dan geven wij daar graag gehoor aan. Wij organiseren namelijk ook gepersonaliseerde activiteiten en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Voor verschillende doelgroepen

Onze leuke en actieve groepsactiviteiten zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Zo zijn onze activiteiten zeer geschikt om te doen als bedrijfsuitje, maar ook als u een familiedag wilt organiseren. Of wat dacht u van een spannend vrijgezellenfeest? Wat overigens goed is om te weten, is dat u bij Corsendonk Support niet alleen overdag terecht kunt voor het ondernemen van leuke groepsactiviteiten, maar dat wij ook ’s avonds leuke groepsactiviteiten organiseren. Deze zijn bijvoorbeeld heel geschikt als u een diner of een lange vergadering op een leuke manier wilt afsluiten.

Contacteer ons voor meer informatie

Bent u al enige tijd op zoek naar een creatief en flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van activiteiten waarbij samenwerken centraal staat? Op de gepassioneerde medewerkers van Corsendonk Support kunt u rekenen. Met behulp van onze activiteiten kunt u het samenwerken tussen uw medewerkers versterken, maar ze zijn natuurlijk ook heel geschikt wanneer u een familiedag of een vrijgezellenfeest te organiseren heeft. Wij horen graag wat uw wensen zijn, dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden. Voor meer informatie over onze groepsactiviteiten belt u naar 0032(0)14/420 300.

CONTACTGEGEVENS

Corsendonk 5a
2360 Oud-Turnhout
België
T: 0032 (0)14/420 300
E: info@corsendonksupport.be

Contact

Support Corsendonk

Corsendonk 5a
2360 Oud-Turnhout
België
T: 003214420300
E: info@corsendonksupport.be