FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Teambuilding

Mooie locaties

Unieke ervaring

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Teambuilding in België

Bent u op zoek naar actieve teambuilding activiteiten, bijvoorbeeld omdat u binnenkort een bedrijfsuitje heeft in België? De leukste activiteiten vindt u bij Corsendonk Support. Onze gedreven en ervaren medewerkers weten van uw dag een succes te maken. Bij al onze activiteiten staat samenwerken centraal, want alleen door goed samen te werken zult u de activiteit tot een succesvol einde weten te brengen. Bent u er klaar voor om een van onze actieve en originele teambuilding activiteiten uit te proberen in bijvoorbeeld Turnhout, België?

Actieve teambuilding activiteiten in België: keuze uit vele opties

Beslist u Corsendonk Support in te schakelen voor uw actieve en originele teambuilding activiteiten in leuke steden zoals Turnhout? Dan heeft u de keuze uit een groot aantal activiteiten, waaronder:

Hier komen realiteit en virtualiteit samen. Tegen het decor van een echte stad, bijvoorbeeld Gent, Antwerpen of Brussel, speelt u een virtueel spel. De GPS leidt u door de stad en vertelt u welke opdrachten u moet vervullen.

Weet u samen met uw team het raadsel op te lossen en geheimen te achterhalen, die leiden tot de uiteindelijke oplossing en bevrijding? Wees snel, want de tijd dringt!

Met uw team gaat u op zoek naar de schat. Een ware zoektocht en een flinke uitdaging! Kies  bijvoorbeeld voor een fotozoektocht, een oriëntatietocht of een konijnenjacht.

Op onze website vindt u het volledige aanbod van wat u kunt doen als teambuilding in België.

Teambuilding activiteiten zijn mogelijk in heel België

Corsendonk Support kan teambuilding activiteiten in gans België verwezenlijken. Zo beschikken wij over onze eigen locatie, Priorij Corsendonk, een prachtig klooster dat is gelegen in Oud-Turnhout. Hier in Turnhout beschikken wij over een domein van maar liefst 6 hectare groot waar u kunt genieten van een actieve en originele teambuilding. Bij slecht weer kunt u gebruikmaken van het klooster. Corsendonk Support is actief in de gehele Benelux en heeft concepten ontwikkeld die eender waar kunnen worden gerealiseerd. Heeft u, buiten Turnhout, een andere locatie in België op het oog voor een actieve of originele teambuilding? Dan onderzoekt Corsendonk Support graag of deze locatie geschikt is voor actieve teambuilding activiteiten. Daarbij houden we natuurlijk ook rekening met uw wensen. Wat alvast goed is om te weten, is dat locaties in België die over veel groen beschikken of aan de kust liggen vaak geschikt zijn voor een teambuilding.

Teambuilding ook geschikt als dagje uit

De teambuilding activiteiten die Corsendonk Support in België organiseert zijn niet alleen geschikt voor grote groepen. Ook mensen die op zoek zijn naar teambuilding activiteiten ter gelegenheid van een vrijgezellenfeestje, een familiedag of gewoonweg een dagje uit met vrienden zijn bij ons van harte welkom. Bij ons is het zelfs mogelijk om uw dag te personaliseren. Geef het ons zeker aan wanneer u specifieke wensen heeft, dan bekijken wij wat de mogelijkheden zijn. Zo kunt u aan uw actieve of originele teambuilding in bijvoorbeeld Turnhout een eigen touch geven.

Bel voor het maken van een reservering

Wilt u graag een reservering maken voor een inspirerende teambuilding in België? Bel dan gerust even naar 0032(0)14/420 300 of vul het contactformulier in. Ook wanneer u nog vragen heeft over ons aanbod, kunt u ons gerust contacteren. Wij zijn u graag van dienst en hopen u binnenkort bij een van onze activiteiten te mogen verwelkomen.

CONTACTGEGEVENS

Corsendonk 5a
2360 Oud-Turnhout
België
T: 0032 (0)14/420 300
E: info@supportcorsendonk.be

Contact

Support Corsendonk

Corsendonk 5a
2360 Oud-Turnhout
België
T: 003214420300
E: info@supportcorsendonk.be