FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Teambuilding

Mooie locaties

Unieke ervaring

Teambuilding België

Bent u op zoek naar actieve teambuilding activiteiten, bijvoorbeeld omdat u binnenkort een bedrijfsuitje heeft in België? De leukste activiteiten vindt u bij Corsendonk Support. Onze gedreven en ervaren medewerkers weten van uw dag een succes te maken. Bij al onze activiteiten staat samenwerken centraal, want alleen door goed samen te werken zult u de activiteit tot een succesvol einde weten te brengen. Bent u er klaar voor om een van onze teambuilding activiteiten uit te proberen?

Actieve en teambuilding activiteiten in België: keuze uit een ruim assortiment

Beslist u Corsendonk Support in te schakelen voor uw actieve teambuilding activiteiten? Dan heeft u de keuze uit een groot aantal activiteiten, waaronder:

  • City gamesHier komen realiteit en virtualiteit samen. Tegen het decor van een echte stad, bijvoorbeeld Gent, Antwerpen of Brussel, speelt u een virtueel spel. De GPS leidt u door de stad en vertelt u welke opdrachten u moet vervullen.
  • Escape roomWeet u samen met uw team het raadsel op te lossen en geheimen te achterhalen, die leiden tot de uiteindelijk oplossing en bevrijding? Wees snel, want de tijd dringt!
  • Treasure HuntingMet uw team gaat u op zoek naar de schat. Een ware zoektocht en een flink uitdaging! Kies er bijvoorbeeld voor om een fotozoektocht of een oriëntatietocht of een konijnenjacht.
  • Farm Challenge

Speel de leukste boerenspellen op een boerderij. Denk bijvoorbeeld aan eieren rapen, koemelk transporteren, strobaalstapelen en konijnen schieten.

Op onze website vindt u het volledige aanbod. Onze activiteiten zijn zeer geschikt voor grote teams, om als bedrijfsuitje of personeelsuitje te boeken. Wij garanderen dat u bij ons een plezante dag zult beleven.

Teambuilding activiteiten zijn mogelijk in heel België

Corsendonk Support kan teambuilding activiteiten in gans België verwezenlijken. Zo beschikken wij over onze eigen locatie, Priorij Corsendonk, een prachtig klooster dat is gelegen in Oud-Turnhout. Hier beschikken wij over een domein van maar liefst 6 hectare groot. Genoeg ruimte om buiten teamuitjes te houden dus. Bij slecht weer kunt u gebruikmaken van het klooster. Wij zijn daarin zeer flexibel. Echter, Corsendonk Support is actief in de gehele Benelux en heeft concepten ontwikkeld die eender waar kunnen worden gerealiseerd. Heeft u een locatie op het oog? Dan onderzoekt Corsendonk Support graag of deze locatie geschikt is voor actieve teambuilding activiteiten. Daarbij houden we natuurlijk ook rekening met uw wensen. Wat alvast goed is om te weten, is dat locaties die over veel groen beschikken of aan de kust liggen vaak geschikt zijn.

Teambuilding ook geschikt als dagje uit

De teambuilding activiteiten die Corsendonk Support organiseert zijn niet alleen geschikt voor grote groepen. Ook mensen die op zoek zijn naar teambuilding activiteiten ter gelegenheid van een vrijgezellenfeestje, een familiedag of gewoonweg een dagje uit met vrienden zijn bij ons van harte welkom. Bij ons is het zelfs mogelijk om uw dag te personaliseren. Geef het ons zeker aan wanneer u specifieke wensen heeft ten aanzien van uw teambuilding uitje, dan bekijken wij wat de mogelijkheden zijn.

Bel voor het maken van een reservering

Wilt u graag een reservering maken voor een van onze teambuilding activiteiten? Bel dan gerust even naar 0032(0)14/420 300. Ook wanneer u nog vragen heeft over ons aanbod, kunt u ons gerust contacteren. Wij zijn u graag van dienst en hopen u binnenkort bij een van onze activiteiten te mogen verwelkomen.

CONTACTGEGEVENS

Corsendonk 5a
2360 Oud-Turnhout
België
T: 0032 (0)14/420 300
E: info@corsendonksupport.be

Contact

Support Corsendonk

Corsendonk 5a
2360 Oud-Turnhout
België
T: 003214420300
E: info@corsendonksupport.be