FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Teambuilding

Mooie locaties

Unieke ervaring

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Een interactieve city game in Antwerpen

Een city game in Antwerpen doet u op een interactieve manier naar de stad kijken. Bij een city game is de stad waar u het spel speelt het decor. Corsendonk Support organiseert al enige jaren deze city games met bijvoorbeeld een stadsspel in Antwerpen of Turnhout. Wij hebben meerdere games ontwikkeld en iedere city game vertelt dan ook een ander verhaal. Bent u benieuwd hoe de city game in Antwerpen verloopt? Boek er dan een bij Corsendonk Support, een expert als het gaat om de ontwikkeling van actieve en creatieve activiteiten waarbij samenwerken centraal staat.

Een city game in Antwerpen is een combinatie van realiteit en virtualiteit

Een city game is eigenlijk een combinatie van realiteit en virtualiteit. De city game, ook wel een stadsspel genoemd, speelt zich af in een realistisch decor zoals Antwerpen of Turnhout. Het spel wordt gespeeld met behulp van een LCD-scherm en GPS. Het team voert stadsgebonden opdrachten uit. Corsendonk Support biedt de mogelijkheid aan om in onder meer de volgende steden een city game, oftewel stadsspel, te spelen:

  • Brussel
  • Mechelen
  • Antwerpen
  • Turnhout
  • Gent
  • Hasselt

Verschillende spellen in een stad naar keuze

Bij Corsendonk Support kunt u niet alleen in een stad zoals Antwerpen een city game spelen. Als u kiest voor bijvoorbeeld Turnhout kunt u ook daar kiezen welk stadsspel u wilt spelen. Wij hebben namelijk verschillende sterke concepten ontwikkeld:

  • The Case, waarbij alle teams in hetzelfde spel zitten en moeten onderhandelen. Het bedenken van een strategie blijkt een kunst te zijn.
  • The Reality Experience, hierbij runnen de teams een bedrijf en dienen zij opdrachten uit te voeren om zoveel mogelijk winst te maken.
  • The Clockrace, een zeer competitieve teambuilding game. Elk team speelt voor zich, terwijl de tijd dringt.

Onze spellen zijn zeer geschikt om te spelen tijdens een bedrijfsuitje. Ook is het spelen van een city game of stadsspel in bijvoorbeeld Turnhout of Antwerpen ideaal voor vrijgezellenfeestjes, familiedagen of gewoon voor een middagje uit met vrienden. U leert de stad op een totaal andere manier kennen, dat staat vast!

Bel ons voor meer informatie

Bent u op zoek naar leuke groepsactiviteiten en wilt u eens iets anders dan een escape room? Zou u graag eens een city game of stadsspel in bijvoorbeeld Brussel, Antwerpen, Gent of Turnhout willen spelen? Corsendonk Support hoort dan graag van u! Voor meer informatie over onze spellen kunt u bellen naar 0032(0)14/420 300 of het contactformulier invullen. Wij staan u graag te woord en kunnen, indien gewenst, direct een boeking maken voor een stadsspel in bijvoorbeeld Turnhout.

CONTACTGEGEVENS

Corsendonk 5a
2360 Oud-Turnhout
België
T: 0032 (0)14/420 300
E: info@supportcorsendonk.be

Contact

Support Corsendonk

Corsendonk 5a
2360 Oud-Turnhout
België
T: 003214420300
E: info@supportcorsendonk.be