FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

FUN – TEAMBUILDING – COACHING

SAMEN UITDAGINGEN BELEVEN

Meer dan 20 jaar ontwikkelaar en

organisator van leuke en uitdagende games.

Dinner Mysteries

Een diner met top-entertainment. Een moorddiner, een diefstaldiner of een ander verhaal … onze professionele acteurs zorgen voor boeiend interactief theater waarin u wordt meegesleept.

Vanaf 1 januari 2020 zijn er nieuwe moorden en een uniek verhaal in het Pakawipark in Olmen. Kortom, gloednieuwe formats met nieuwe en verrassende wendingen.

Moord-diner ‘Sylvain De Vocht’
De heer Sylvain De Vocht, een rijke gierigaard, werd vermoord. Vreemd genoeg had hij tijdens zijn laatste dagen reeds het vermoeden dat hij zou vermoord worden. Hij laat daarom zijn goede vriend notaris de Pelsmaecker een eigenaardig testament opmaken. U maakt kennis met onder andere zijn ouderwetse huishoudster, zijn ietwat louche zakenpartner met zijn echtgenote, zijn neef … Wie is de moordenaar van Sylvain de Vocht? Waarom werd een tweede persoon vermoord? En wat gebeurt er met zijn fortuin? Daarvoor zal u moeten aanwezig zijn bij de opening van het testament!

Moord-diner ‘De Boekvoorstelling’
Angela Moortgat, de bekende detectiveschrijfster, heeft U uitgenodigd op de voorstelling van haar nieuwe boek “Murder Inc.” gekoppeld aan een exclusief diner. U wordt persoonlijk door de charmante schrijfster ontvangen en vergast op een aperitiefje. Tijdens het aperitief leert U samen met Uw gasten ook nog een aantal andere aanwezige figuren kennen die allemaal wel een band hebben met Angela Moortgat. Dirk Van Severen, de hautaine en ietwat arrogante uitgever van Angela zal zeker zijn zegje wel doen.

NIEUW vanaf 2020

Dé nieuwe moord ‘De Veiling’
Mevrouw Vandoren is niet meer… Haar toch wel zeer exclusieve nalatenschap wordt geveild. U bent aanwezig op “de veiling”. Maar… u bent niet alleen! Tijdens het aperitief leert u samen met uw gasten een aantal aanwezige personages kennen. De plichtbewuste veilingmeester, de trouwe butler, de ietwat naïeve tuinman en ook de vreemde poetsvrouw. En zelfs Douwe Van Doren, ‘de zoon van’ is aanwezig! De veiling start… geroezemoes, biedingen, de spanning stijgt! U slaagt er zelfs in een exclusief stuk op de kop te tikken! Tot plots, een vreemde boodschap …

Diefstal-diner ‘Het Recept’
Père Goswijn, archivaris van de Benedictijnen van de abdij van Keizersberg in Leuven heeft een zeldzaam manuscript gevonden. Het gaat om het recept van een eeuwenoud abdijbier van de Benedictijnen orde. Vader abt gelooft dat hij goud in handen heeft! De manier om eindelijk geld in te zamelen voor de restauratie van de abdij. Er is een startkapitaal nodig … en u beslist te investeren in het Project Bier. Een godsgeschenk! Vader Abt is bijzonder enthousiast en organiseert een diner. Hij nodigt uw gasten en alle betrokkenen uit om het project in detail toe te lichten.

Het geheim van Pakawi
Exclusief in Pakawipark te Olmen, enkel mogelijk na sluitingstijd
Uw diner is geboekt maar loopt net iets anders dan verwacht … De excentrieke Professor Dr Rutger Vossman is oneervol ontslagen aan de universiteit van Trier omwille van zijn controversiële experimenten op dieren. In zijn zoektocht doorheen Europa naar een geschikte locatie voor zijn geheim onderzoek, is de verguisde professor in Olmen terecht gekomen. Hij wordt directeur van Pakawipark en stelt de prachtige setting ook ter beschikking voor dinerfeesten. Nietsvermoedend van jullie komst worden jullie verwelkomt door …